jwildfire.org

The official JWildfire forum
It is currently Mon Mar 01, 2021 4:50 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic Reply to topic  [4 posts ] 
Author Message
PostPosted:Tue Oct 22, 2013 6:03 am 
Offline
User avatar

Joined:Thu May 16, 2013 12:10 am
Posts:77
Could someone please explain to me what I am doing wrong? Every time I update to a new version of J-Wildfire and go in to the preferences to change the version designation in the preferences in the path, I am not doing it correctly, apparently. The last several times I have updated I have had to ask for help and had to actually have some one access my computer thru Team Viewer, and do it for me.

I don't understand what the *#@! I am doing wrong, and I am getting very disheartened. What really gets me is when I first started using J-Wildfire and updating to the newer versions, I didn't have any problem.
I don't understand!

Any help will be greatly appreciated!

_________________
"In the beginning there was nothing,
Then it exploded"

Terry Pratchett


Top
   
PostPosted:Tue Oct 22, 2013 7:45 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined:Wed May 15, 2013 10:28 pm
Posts:1508
There should be no need to change the preferences after updating Jwildfire because the preferences-file stays unchanged


Top
   
PostPosted:Wed Oct 23, 2013 2:10 am 
Offline
User avatar

Joined:Thu May 16, 2013 12:10 am
Posts:77
Well here is what I have been doing. When I get the next updated version, I pull out everything except the parameter files, the scripts, the gradients I make, the SVG folder, I keep those in the J-Wildfire proram folder. I change the folder name to reflect that I updated it, (from version 1.02 to 1.03). Then I unzip the new updated version into the J-Wildfire program folder. I reboot the computer, open jwildfire and start working with a flame. Everything except the "your gradients" folder shows up. I rescan the folder, and still none of my gradients show up. So I go up to the menu inside JWF and click the Window menu button, and go to preferences tab.

Since I updated from 1.02 to 1.03 I change the name in the preferences to show 1.03 in the path on all the lines that need to reflect the change. Then I save and exit, reboot, and invoke JWF again. But the gradient folder of my gradients still won't show up after I have rescanned, again.

So I guess, I don't know what I am doing.

_________________
"In the beginning there was nothing,
Then it exploded"

Terry Pratchett


Top
   
PostPosted:Thu Oct 24, 2013 5:07 pm 
Offline
User avatar

Joined:Thu May 16, 2013 1:16 am
Posts:420
Can you post a screenshot of your Preferences window? Maybe I can spot something. Or PM me on Facebook, and we'll use Teamviewer again.


Top
   
Display posts from previous: Sort by 
Post new topic Reply to topic  [4 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Theme Created by HOLLYSMOKE
Theme updated to phpBB 3.1.6 by KamijouTouma
Theme Version is 3.1.6-ss2