jwildfire.org

The official JWildfire forum
It is currently Sun Apr 11, 2021 5:41 am

All times are UTC+01:00




Post new topic Reply to topic  [2 posts ] 
Author Message
PostPosted:Mon Aug 17, 2020 1:02 pm 
Offline

Joined:Fri Sep 01, 2017 11:47 am
Posts:24
And another bug: I have 2 computers, an iMac from 2018 and a brand new MacBook Air. On the iMac JWildfire starts up fine. On the Air the buttons show up one by one. Like in a time lapse video.

A video is showing the problem: https://youtu.be/q_Akv5wL5Ps


Top
   
PostPosted:Mon Aug 17, 2020 9:11 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined:Wed May 15, 2013 10:28 pm
Posts:1530
Probably a java-problem (it is still using java 8).
I'm making a short break now from fractals, but after coming back I will rework the Mac-related build-process from ground up.
There are new tools, but they did not work and I had not much time for fiddling. So I switched back to Java 8 (where the old tools still work).

Hopefully, they will fix them in the meanwhile. When not, I will have at least more time and partience to work on this kind of stuff (Mac support kinda sucks for me, because there are nearly no Mac users).

But, thanks for posting those problems!

Cheers!

Andreas


Top
   
Display posts from previous: Sort by 
Post new topic Reply to topic  [2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Theme Created by HOLLYSMOKE
Theme updated to phpBB 3.1.6 by KamijouTouma
Theme Version is 3.1.6-ss2